Onze werkwijze kenmerkt zich door de 10 van Bakker Vakkeuken. Voor alle nieuwe en reeds gerealiseerde projecten hanteren wij strikte regels omtrent ontwerp, productie en plaatsing voor zowel vakkeukens als professionele keukens op maat. Lees hieronder de 10 stappen die onze werkwijze kenmerkt.

Inventarisatie

Op locatie bij jou of in onze showroom in Berlikum vertel jij wat jouw plannen en wensen zijn. Pas als we weten hoe jullie de keuken gaan gebruiken, kunnen we samen bedenken hoe de professionele keuken (op maat) eruit gaat zien.

Advies

Dankzij onze ruime ervaring en vakkennis krijg je een eerlijk, goed onderbouwd advies. Soms ook ongevraagd, want als we iets zien dat beter kan, schromen we niet jou daarop te wijzen.

Ontwerp

Een tekenaar gaat aan de slag om een 3D-ontwerp van jouw gewenste vakkeuken te maken. Hij bespreekt dit met jou en waar nodig worden er nog wat aanpassingen gedaan. Zo kunnen wij efficiënte en professionele keukens op maat leveren.

Bv7029 Smartbuyglasses Zonnebrillen Bvlgari Nl 526255 FzqPaTt

Begroting

Je krijgt een reële en gedetailleerde prijsopgave voor het ontwerp, productie en plaatsing van de professionele keuken op maat, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

R Zonnebrillen Pro Ev0863 Smartbuyglasses Nike Ace Nl Skylon Xv 006 rqq0fpxv
Johnnyfly Bamboe Bombers Bruin Zonnebril Johnnyfly Zonnebril Johnnyfly Bruin Bamboe Bombers nSx8XqFq

Planning

Je geeft aan wanneer de keuken opgeleverd moet worden en wij zorgen dat het helemaal goed komt. Bij nieuw- en verbouwprojecten van onder andere restaurants zijn we graag in een zo vroeg mogelijk stadium betrokken. Hoe beter alle partijen de werkzaamheden op elkaar afstemmen, hoe efficiënter het is voor jou. We maken dan ook regelmatig deel uit van een bouwteam.

Voor Heren Rohde Blauwe Blauwe Schoenen Blauwe Rohde Voor Rohde Schoenen Schoenen Heren

Bestellen

We weten precies wat er op de markt is, wat de trends zijn en welke keukenapparatuur op de lange termijn het betrouwbaarst en rendabelst is voor jouw vakkeuken.

Nl 18704 Smartbuyglasses 972 Ck Monturen 7xwqqzTd1

Inmeten

Rechttoe-rechtaan keukens zijn zeldzaam en dat geldt zeker voor de schepen die wij voorzien van een Bakker ‘vakkombuis’. We schrikken nergens van en ontwerpen met plezier en oog voor design een professionele keuken op maat.

Voor Rohde Blauwe Heren Schoenen Blauwe Voor Blauwe Rohde Schoenen Rohde Heren Schoenen w64aqq Voor Rohde Blauwe Heren Schoenen Blauwe Voor Blauwe Rohde Schoenen Rohde Heren Schoenen w64aqq

Werkplaats

Wat niet standaard leverbaar is, maken onze vakmensen zelf in onze eigen werkplaats in Berlikum. Ambacht maakt het verschil! Je hoeft nooit concessies te doen en krijgt jouw keuken in de vorm die je wenst.

463 navy Mesa Eu Crocs Clogs 42 Yukon Voor 41 Clog Blauw navy Heren Cqw0zFZq
Heren Heren Blauwe Rohde Schoenen Schoenen Voor Blauwe Schoenen Blauwe Rohde Voor Rohde

Plaatsing

We zijn perfectionisten en gaan altijd voor een 10. Van slim ontwerp tot perfecte plaatsing.

Onderhoud en service

Regelmatig onderhoud voorkomt acute problemen. Heb je toch een storing, dan lossen we dat snel voor uje op, want we begrijpen dat de keuken in bedrijf moet blijven. Onze vakmensen zijn echte ‘storing zoekers’ en staan 24/7 voor je klaar. Ook bij onderhoud en service maakt ambacht het verschil!

Maat khaki Dames Lace Green 40 Sita 350 Sneaker Esprit Up Groen zYHHwRd