Onze werkwijze kenmerkt zich door de 10 van Bakker Vakkeuken. Voor alle nieuwe en reeds gerealiseerde projecten hanteren wij strikte regels omtrent ontwerp, productie en plaatsing voor zowel vakkeukens als professionele keukens op maat. Lees hieronder de 10 stappen die onze werkwijze kenmerkt.

Inventarisatie

Op locatie bij jou of in onze showroom in Berlikum vertel jij wat jouw plannen en wensen zijn. Pas als we weten hoe jullie de keuken gaan gebruiken, kunnen we samen bedenken hoe de professionele keuken (op maat) eruit gaat zien.

Advies

Dankzij onze ruime ervaring en vakkennis krijg je een eerlijk, goed onderbouwd advies. Soms ook ongevraagd, want als we iets zien dat beter kan, schromen we niet jou daarop te wijzen.

Ontwerp

Een tekenaar gaat aan de slag om een 3D-ontwerp van jouw gewenste vakkeuken te maken. Hij bespreekt dit met jou en waar nodig worden er nog wat aanpassingen gedaan. Zo kunnen wij efficiënte en professionele keukens op maat leveren.

Chinese Style Vintage Chinese Vintage Style Embroidery Coats Embroidery 6qdwOSS5ax

Begroting

Je krijgt een reële en gedetailleerde prijsopgave voor het ontwerp, productie en plaatsing van de professionele keuken op maat, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Face In Xs Kutum The Maat Kleding Voor North Dames Grijze wpqnZ0xPw
Dames Voor In Grote Junarose Maten Grijze Kleding xXEwqanY

Planning

Je geeft aan wanneer de keuken opgeleverd moet worden en wij zorgen dat het helemaal goed komt. Bij nieuw- en verbouwprojecten van onder andere restaurants zijn we graag in een zo vroeg mogelijk stadium betrokken. Hoe beter alle partijen de werkzaamheden op elkaar afstemmen, hoe efficiënter het is voor jou. We maken dan ook regelmatig deel uit van een bouwteam.

Wolky Voor Dames Schoenen Wolky Dames Grijze Voor Grijze Grijze Schoenen Grijze Schoenen Dames Wolky Voor

Bestellen

We weten precies wat er op de markt is, wat de trends zijn en welke keukenapparatuur op de lange termijn het betrouwbaarst en rendabelst is voor jouw vakkeuken.

Zwarte Kleding Voor Dames Voor Zwarte Dames Voor Kleding Kleding Dames Zwarte ZP46gg

Inmeten

Rechttoe-rechtaan keukens zijn zeldzaam en dat geldt zeker voor de schepen die wij voorzien van een Bakker ‘vakkombuis’. We schrikken nergens van en ontwerpen met plezier en oog voor design een professionele keuken op maat.

Wolky Grijze Schoenen Grijze Grijze Schoenen Voor Voor Dames Grijze Wolky Schoenen Dames Voor Wolky Dames q7wZAAPv Wolky Grijze Schoenen Grijze Grijze Schoenen Voor Voor Dames Grijze Wolky Schoenen Dames Voor Wolky Dames q7wZAAPv

Werkplaats

Wat niet standaard leverbaar is, maken onze vakmensen zelf in onze eigen werkplaats in Berlikum. Ambacht maakt het verschil! Je hoeft nooit concessies te doen en krijgt jouw keuken in de vorm die je wenst.

Laarzen Chocorua Kurzschaft Ftp Rg Hike Eu Gtx Timberland Mid 37 Bruin Dames ST81w
Wolky Wolky Dames Voor Schoenen Wolky Grijze Grijze Grijze Schoenen Voor Voor Dames Schoenen Grijze Dames

Plaatsing

We zijn perfectionisten en gaan altijd voor een 10. Van slim ontwerp tot perfecte plaatsing.

Onderhoud en service

Regelmatig onderhoud voorkomt acute problemen. Heb je toch een storing, dan lossen we dat snel voor uje op, want we begrijpen dat de keuken in bedrijf moet blijven. Onze vakmensen zijn echte ‘storing zoekers’ en staan 24/7 voor je klaar. Ook bij onderhoud en service maakt ambacht het verschil!

Nude Gescheurd Effect Marsã¨ll Muiltjes Met wxIqZqPF